Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

Новина
18.09.2024

В приміщені Центру економічного зростання (колишній Клуб с. ГОДИЛІВ)

Відбудеться робоча зустріч за участі директора Чернівецького обласного центру зайнятості Любові КОЖОЛЯНКО.

ТЕМА:  Активізація реалізацій програм сприяння зайнятості,  розгортання програми з підтримки роботодавців, а облаштуванні робочих місць для осіб з інвалідністю та працевлаштування працівника з інвалідністю з компенсацією фактичних витрат роботодавцям за облаштування під їх нозологію такого робочого місця.

А також: Інформація про безбар'єрність надання послуг службою зайнятості, тобто це коли зручно всім без винятку.

Інформація про  послуги  служби зайнятості для роботодавців, "електронний кабінет роботодавця", роз’яснення наявності доступу до порталу  ДСЗ, до єдиного порталу вакансій, мікрогрант в рамках урядової програми єРобота "Власна справа", механізми компенсації роботодавцям витрат за працевлаштування безробітних в тому числі за працевлаштування осіб з інвалідністю, послуги в рамках "Єдиного вікна" для ВПО для УБД.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше