Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чернівецька районна організація Товариства Червоного Хреста відвідали Великокучурівську громаду

Новина
28.03.2024

В умовах воєнного стану співробітництво з благодійними організаціями є не лише показником ефективності, а й необхідною допомогою та підтримкою, зокрема громадян, що знаходяться у тяжких життєвих ситуаціях, та внутрішньо переміщених осіб, яких війна змусила покинути свої домівки.

 

 27 березня 2024 року Чернівецька районна організація Товариства Червоного Хреста України  в особі голови Дарії БАБЮК  разом з своїми волонтерами відвідали Великокучурівську громаду, де надали  допомогу внутрішньо переміщеним особам у вигляді подушок з наволочками і напою Соса – Cola. Провели майстер-клас з надання першої допомоги для працівників сільської ради.

 

 Від імені Великокучурівської громади висловлюємо щиру подяку Чернівецькій районній організації Товариства Червоного Хреста України за неодноразову надану гуманітарну допомогу для малозахищених верств населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на території громади.

 

Співробітники та волонтери Червоного Хреста працюють не покладаючи рук. Дякуємо за вашу нелегку працю. Найголовніше, що ті, на кого спрямована ваша діяльність відчувають вашу неоцінену допомогу. Нехай усе те добро, яке ви віддаєте людям, повертається до вас. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше