Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання Дня Української Державності

Новина
28.07.2023

Шановні мешканці Великокучурівської сільської територіальної громади, з нагоди Дня Української Державності хочемо щиро привітати кожного з Вас!

Сьогодні ми вшановуємо історичні події, коли у 1991 році була проголошена незалежність України, що відкрила новий розділ в житті нашої Батьківщини. З того часу наша країна зазнала випробувань, але завжди виявляла силу, щоб перебороти виклики та рухатися вперед.

Це свято має особливе значення для нас, адже воно символізує нашу єдність, національну гідність та патріотизм. Ми маємо гордість за нашу Батьківщину та її багату історію.

В цей день особливо хочеться подякувати кожному захиснику України того часу та сьогодення! Дякуємо Вам за вашу непохитну відданість та мужність у захисті нашої країни. Ваша жертовна праця і відвага укріплюють національну безпеку та гідність України. Ваші відважні дії в складних умовах інспірують нас усіх і підтверджують, що справжні герої існують серед нас. Ми дуже пишаємося тим, що у нашому народі є такі сильні і мужні люди, готові встати на захист України у будь-який час. Зичимо вам міцного здоров'я, вдалого служіння та повернення до дому у безпечні обійми рідних і близьких. Нехай ваша мужність завжди буде нагороджена, а ваше підвищене самопочуття буде нашою найбільшою опорою.

Також хочемо висловити свою вдячність кожному з Вас за ваш внесок у розвиток нашої сільської територіальної громади. Давайте разом пильнуватимемо про спільні цінності, розвиток і добробут нашої громади. Нехай дух солідарності та взаємодопомоги завжди буде нашою силою, щоб подолати будь-які перешкоди, що можуть зустрітися на нашому шляху.
З найщирішими вітаннями та повагою.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше